Sådan kan vi hjælpe jer

Analyse:

Vi undersøger om influencers kan hjælpe jeres virksomhed til bedre resultater – og leverer en analyse med konkrete forslag, hvordan influencers kan aktiveres både strategisk og taktisk til det formål, som passer til jeres forretning.  

Strategi:

Vi laver et oplæg på, hvordan I med henblik på at løfte jeres kommercielle målsætninger og ambitioner, kan benytte influencers – både afgrænset til én kampagne, men potentielt også som løbende brand-aktivering.

Eksekvering:

Vi hjælper jer med at håndtere kampagnen med alt fra indkøb og brief til content-plan og håndtering af influenter. Hertil selvfølgelig afrapportering af den enkelte influents performance samt kampagnen som helhed.

Skab resultater med influencer-marketing

Influencer-marketing er et marked i stor vækst. For med dette greb fra marketingværktøjskassen kan man producere relevant og autentisk indhold, der er i øjenhøjde med en specifik målgruppe. Og, det er noget både brands og forbrugere efterspørger i en tid, hvor der er flere kanaler, mere indhold – og generelt mere ”støj på linjen”.

Hos Republica kan vi hjælpe jer med at få det meste ud af arbejdet med influencer-marketing. Når vi arbejder med influencers, har vi fokus på indhold, men er drevet af data. Derfor gør vi brug af innovative data- og tredjepartsværktøjer med det formål at hjælpe jer med at rekruttere og kvalificere influenter på baggrund af deres geografiske og demografiske datapunkter.

Hertil, kan vi også forudsige kampagneperformance og levere kvalificeret afrapportering, så vi sammen kan sikre en optimal effekt af jeres marketing-indsats.

 

Skal vi snakke?

Vil du høre mere om, hvordan du kan bruge influencers i din markedsføring? Udfyld formularen og så kontakter vi dig til en uformel dialog om jeres potentiale:

Tak, du hører fra os.