Hvem er vi?

Vi er et strategisk funderet kreativt reklamebureau,
der hjælper vores kunder med at skabe vækst og fremgang

Hvem er Republica

Vi udspringer af flittige folks visioner om ærlige varer til ærlige priser og af andelstankens filosofi om at skabe mest mulig værdi, for flest mulige. Måske er det derfor, vi tror på, at de fleste brands grundlæggende er gode og sat i verden for at gøre en positiv forskel.

For os, som reklamebureau handler det om at finde ind til den gode historie. Og dernæst fortælle den, så den påvirker modtagerens adfærd og holdning. Det kræver kommunikation, der er til at forstå – og umulig at modstå.

Vi skaber vinderbrands

Det er let nok at sige, men svært at efterleve. Virksomheders hverdag forandrer sig hurtigt, og vil man vinde, må man hele tiden tilpasse sig. Vi siger selv, at vi hjælper brands med at stå stærkere i markedet. Eller at vi skaber vinderbrands. Når det hele gøres op, betyder det egentlig bare brands der vinder kundestrøm, brands der vinder publikums engagement og brands der vinder præference – eller helt enkelt: brands der vinder vores hjerter og hjerner.

Vores strategiske afsæt og bevidstheden om, at det vi laver ikke bare er for sjov, gør os måske mere kommercielt orienterede end så mange andre – og det er fint med os. Så længe vi sammen skaber kommunikation, der flytter mennesker og styrker brands, kan man vel egentlig kalde os, hvad man vil.

De 4 grundområder

Vi kan hjælpe jer med at optimere jeres kommunikations- og marketingløsninger, så de passer sammen med hvem I er som virksomhed, og hvordan I bedst kommer ud med jeres budskab og produkt,  og med den konstant foranderlige virkelighed som I og markederne befinder sig i.

Viden, der gør klog

Hvis man vil skabe succes i en omskiftelig virkelighed, skal man løfte blikket fra sig selv og gøre sig umage med at forstå, hvad andre motiveres af. Og det kan være svært når man selv sidder i maskinrummet. Det kan vi hjælpe jer med.

Vi lytter, observerer og stiller de rigtige spørgsmål. Og ved at analysere fakta, data og adfærd skaber vi fundamentet for den viden, som vindende strategier er bygget på.

Strategi, der giver mening

Et brands succes skabes ikke tilfældigt. Det kræver en fokuseret strategi og en tydelig rød tråd mellem det man står for, det man siger og det man gør.

Vi hjælper jer med at finde ud af, hvordan det hele forenes, når forretningsmæssig succes, mening, brand og dagligdag skal gå hånd i hånd.

Kreativitet, der virker

Kreativitet er nøglen, der frigør det fulde potentiale i en strategi. Det er den gode kreative idé, som engagerer, motiverer og påvirker forbrugerens adfærd.

Vi udvikler indsigtsfulde kreative idéer og løsninger, som hjælper jer til at gøre en forskel for jeres kunder. På den måde får I effektfuld kommunikation, der skærer igennem støjen og skaber stærke resultater.

Eksekvering, der kører og kører og kører…

Der findes ikke et større spild end gode idéer, der aldrig kommer op af skuffen. Eksekvering handler om at virkeliggøre sin strategi og kreative løsninger.

Vi kan hjælpe jer med en helt igennem effektiv og smidig eksekveringsmaskine. Det sker både med data-intelligence og ofte automatiseret på tværs af formater og medier - online og offline.